LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

30 sep 24

18.30 - 22.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larensweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

LUNAR Free Minds Dinner

LUNAR Society – 250 jaar geleden organiseerde de Lunar Society maandelijks in Birmingham (Groot Brittannië) inspirerende diners tijdens de volle maan. Vrije geesten uit de werelden van kunst, wetenschap en bedrijfsleven kwamen bij elkaar. Denk aan Darwin, Wedgwood of James Watt. Hun nieuwe gedachten en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen vormden al snel de basis voor de industriële revolutie.

LUNAR Institute pakt deze traditie weer op. Want ook nu is het belangrijk dat denkers en doeners, vanuit alle disciplines en denkrichtingen, oplossingen bedenken voor de meest prangende uitdagingen. Onze Free Minds Dinners zijn inspirerende diners waarbij vrije geesten uit de werelden van bedrijfsleven, kunst en

Met open geest ontwikkelen we antwoorden voor de uitdagingen van die tijd. En dat is ook nu weer nodig: antwoorden, innovatie en open geest.

Tijdens het diner is er uitgebreid ruimte om met de hoofdgast in gesprek te gaan over leiderschap, social impact, de veranderende wereld en duurzaamheid. Vanuit rust en ruimte om dieper met elkaar in gesprek te gaan en de echte vragen te stellen. Met heerlijk eten en bijzondere muziek.

 

De gast van de avond

Verheugd zijn we om aan te mogen kondigen dat Johan van der Zanden, directeur marketing & communicatie van Albert Heijn en in 2023 gekozen tot CMO of the Year onze speciale gast zal zijn deze avond.

Johan van der Zanden

Johan van der Zanden is directeur marketing & communicatie bij Albert Heijn. Johan is in 2023 gekozen tot CMO of the Year. Zijn passie? Albert Heijn verder laten groeien door het merk onderscheidend te positioneren en sterke salescampagnes. Zo heeft hij heeft onder meer de ‘Prijsfavorieten’ geïntroduceerd voor alle huismerken. Hij heeft met de oorwurm ‘Dat is het lekkere van Albert Heijn’ en de introductie van ‘de favoriete supermarktmanager van Nederland’ weer een gezicht gegeven aan Albert Heijn. Daarnaast heeft hij veel innovaties ingevoerd waardoor o.a. het bereik van de AH-app sterk is gegroeid.

Johan combineert strategisch denken en creativiteit met impactvolle executie. Hij houdt van lekker koken en de Allerhande is een van zijn favoriete magazines. Hij is een betrokken en nieuwsgierige marketeer en een echte verbinder en gelooft in de kracht van internal branding en een 360-graden-blik op alle stakeholders. Door zijn mensen mee te nemen brengt hij de visie van AH ‘samen beter eten bereikbaar maken voor iedereen’ tot leven. Graag gaat hij met jullie in gesprek over de wijze hoe hij dit vorm geeft en hoe performance en purpose samen kunnen gaan.

GEÏNTERESSEERD OM AANWEZIG TE ZIJN?

Graag nodigen we deelnemers van de Leadership Circle uit om aanwezig te zijn bij dit diner. Het enige wat we aan je vragen is om een relatie met een vergelijkbaar profiel en interesse mee te nemen.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang met aanmelden. Neem hiervoor contact op met Barbara. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestiging van deelname met alle details.

 

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

19 Jun 24

LUNAR Free Minds Dinner – Juni 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Henk Jan Beltman in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer