Free Minds Dinner met Jan Peter Balkenende

17 jun 19

Vanaf 18.30, start 19.00 uur

LOCATIE: Herberg het Mandelahuisje
Sixhavenweg 27, 1021 HG
Amsterdam

Free Minds Dinner met Jan Peter Balkenende

Lunar Free Minds

LUNAR Society – 250 jaar geleden organiseerde de Lunar Society maandelijks in Birmingham (Groot Brittannië) inspirerende diners tijdens de volle maan. Vrije geesten uit de werelden van kunst, wetenschap en bedrijfsleven kwamen bij elkaar. Denk aan Darwin, Wedgwood of James Watt. Hun nieuwe gedachten en oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen vormden al snel de basis voor de industriële revolutie.

LUNAR Institute pakt deze traditie weer op. Want ook nu is het belangrijk dat denkers en doeners, vanuit alle disciplines en denkrichtingen, oplossingen bedenken voor de meest prangende uitdagingen.

In de glazen suite van Herberg het Mandelahuisje, aan het IJ, in het hartje van Amsterdam, organiseren we daarom diverse keren per jaar een LUNAR Free Mind Dinner. Bij ieder diner zorgen we voor een ontmoeting met een bijzondere spreker plus een bijzondere muzikant. En uiteraard ook voor eten en mooie wijnen waar je blij van wordt. En dat alles op een plek, waar het voeden en vieren van verbinding centraal staat.

Per keer kunnen slechts zestien mensen aanschuiven.  Leden van de LUNAR Community worden als eersten in de gelegenheid gesteld om zich in te schrijven. Ben je nog geen lid dan kun je hier aangeven dat je een uitnodiging wilt ontvangen. De kosten zijn 200 Euro ex BTW (per avond). De  diners staan voor 2019 gepland op 17 juni, 16 september en 11 november.

 

In gesprek met Jan Peter Balkenende

Voor het eerste LUNAR Free Minds Dinner hebben we Jan Peter Balkenende uitgenodigd. Acht jaar lang (2002-2010) was hij minister-president van Nederland.

 

Nu werkt hij voor EY en stuurt hij de Maatschappelijke Alliantie aan ter ondersteuning van de Sustainable Developement Goals tevens is hij hoogleraar aan de Erasmus Universiteit.

 

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier Free Minds Dinner 17 juni

Gerelateerd

Meer items
16 Sep 19

Free Minds Dinner

Lees meer

12 Nov 19

Deep Dive Battle for Talent

Een unieke deep dive in de battle for talent

Lees meer

28 Nov 19

Deep Dive: Tech paradoxen

Een unieke deep dive in de impact van de technologisch revolutie

Lees meer