LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT IN 2021

31 mrt 21

16.30-19.30 uur (hybride)

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

LEIDERSCHAP IN DEZE NIEUWE TIJD 

Jempi Moens, founder en oprichter van LUNAR Institute en Fresh Forward, en Prof Gabriël Anthonio organiseren deze themabijeenkomst the Fine Art of Leadership voor deelnemers van de Leadership Circle.

In dit webinar ga je aan de slag met waardengedreven leiderschap en je persoonlijke missie, een herijking of reset na een jaar dat voor iedereen in veel opzichten turbulent was. Stilstaan om vervolgens met energie en focus door te pakken. Je wordt in dit proces geïnspireerd en begeleid door Gabriel Anthonio en Jempi Moens. Een rijke reflectie met als concrete output een frisse reflectie en oppepper voor je eigen gedrag als leider.

Jempi Moens, founder en oprichter van LUNAR Institute en Fresh Forward, en Prof Gabriël Anthonio (ex bestuurder jeugdzorg, hoogleraar Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en partner bij de Galangroep) organiseren deze themabijeenkomst.

Voorproeven? Dit kan via de podcast van Gabriel en Jempi over vermenselijking. Later dit jaar (17-18 juni) volgt een 2-daags seminar over Leiderschap op basis van menselijke waarden.

ik wil me aanmelden voor de bijeenkomst op 31 maart 2021 met Jempi en Gabriel

Vul svp onderstaand formulier in (er zijn zeer beperkte fysieke plekken).

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Menselijke waarden als uitgangspunt nemen voor organisatieverandering

Jempi Moens in gesprek met Gabriël Anthonio

Aan het roer staan van een organisatie waar gestuurd wordt op controle. Vermenselijking toepassen in een justitiële omgeving waar alles gefocust is op controle en wantrouwen. En hierbij menselijke waarden als uitgangspunt voor organisatieverandering. Als het in zo’n omgeving zou werken zou dit dan in het bedrijfsleven ook niet inpasbaar moeten zijn? Over dit onderwerp en meer spraken ze bij de eerste volle maan van dit jaar.

Gerelateerd

Meer items
27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer