LEIDERSCHAP EN PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT IN 2021

31 mrt 21

16.30-19.30 uur (hybride)

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

LEIDERSCHAP IN DEZE NIEUWE TIJD 

Jempi Moens, founder en oprichter van LUNAR Institute en Fresh Forward, en Prof Gabriël Anthonio organiseren deze themabijeenkomst the Fine Art of Leadership voor deelnemers van de Leadership Circle.

In dit webinar ga je aan de slag met waardengedreven leiderschap en je persoonlijke missie, een herijking of reset na een jaar dat voor iedereen in veel opzichten turbulent was. Stilstaan om vervolgens met energie en focus door te pakken. Je wordt in dit proces geïnspireerd en begeleid door Gabriel Anthonio en Jempi Moens. Een rijke reflectie met als concrete output een frisse reflectie en oppepper voor je eigen gedrag als leider.

Jempi Moens, founder en oprichter van LUNAR Institute en Fresh Forward, en Prof Gabriël Anthonio (ex bestuurder jeugdzorg, hoogleraar Sociologie van Leiderschap, Organisaties en Duurzaamheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en partner bij de Galangroep) organiseren deze themabijeenkomst.

Voorproeven? Dit kan via de podcast van Gabriel en Jempi over vermenselijking. Later dit jaar (17-18 juni) volgt een 2-daags seminar over Leiderschap op basis van menselijke waarden.

ik wil me aanmelden voor de bijeenkomst op 31 maart 2021 met Jempi en Gabriel

Vul svp onderstaand formulier in (er zijn zeer beperkte fysieke plekken).

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Menselijke waarden als uitgangspunt nemen voor organisatieverandering

Jempi Moens in gesprek met Gabriël Anthonio

Aan het roer staan van een organisatie waar gestuurd wordt op controle. Vermenselijking toepassen in een justitiële omgeving waar alles gefocust is op controle en wantrouwen. En hierbij menselijke waarden als uitgangspunt voor organisatieverandering. Als het in zo’n omgeving zou werken zou dit dan in het bedrijfsleven ook niet inpasbaar moeten zijn? Over dit onderwerp en meer spraken ze bij de eerste volle maan van dit jaar.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer