Is jouw brein future-proof?

4 mrt 21

18.30-21.00 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279,


PRIJS: vrij toegankelijk voor deelnemers van de Business Circle

Ons brein is nog steeds het belangrijkste instrument om in werk en leven ambities te realiseren en resultaten te boeken. Als leidinggevende of professional staat je brein in de hoogste stand. We worden geacht te weten hoe ons eigen brein en dat van anderen werkt en effectief kan worden ingezet. Maar echt weten doen we dat niet. Bovendien zorgen maatschappelijke veranderingen en toekomstige behoeften voor een exponentiële stijging van prikkels die onze aandacht afleiden en opeisen.

 

Ons brein staat dus onder continue druk in een wereld vol digitale technologie en continue veranderingen, met een eindeloze stroom van interessante en soms irrelevante informatie. Je reflex-brein is geboeid, je denkend brein is opzijgezet. Hoe gebruik je in deze wereld vol prikkels je brein effectief en aandachtig? Hoe blijf je je brein de baas?

 

Een interactieve sessie voor en door deelnemers van de LUNAR Business Circle. Met het Futurise gedachtegoed als kapstok  gaan we dit thema uitdiepen. Erik Schoppen zal als expert aanwezig zijn om zijn ervaring en kennis te delen. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor deelnemers van onze community. De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum. Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

 

Erik Schoppen

Erik Schoppen is internetpionier, merkexpert, onderzoeker neuro- en gedragswetenschappen, ontwerper, innovator en publicist.

Gerelateerd

Meer items
21 May 24

Community Event voor HR-directeuren

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer