Is jouw brein future-proof?

4 mrt 21

18.30-21.00 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279,


PRIJS: vrij toegankelijk voor deelnemers van de Business Circle

Ons brein is nog steeds het belangrijkste instrument om in werk en leven ambities te realiseren en resultaten te boeken. Als leidinggevende of professional staat je brein in de hoogste stand. We worden geacht te weten hoe ons eigen brein en dat van anderen werkt en effectief kan worden ingezet. Maar echt weten doen we dat niet. Bovendien zorgen maatschappelijke veranderingen en toekomstige behoeften voor een exponentiële stijging van prikkels die onze aandacht afleiden en opeisen.

 

Ons brein staat dus onder continue druk in een wereld vol digitale technologie en continue veranderingen, met een eindeloze stroom van interessante en soms irrelevante informatie. Je reflex-brein is geboeid, je denkend brein is opzijgezet. Hoe gebruik je in deze wereld vol prikkels je brein effectief en aandachtig? Hoe blijf je je brein de baas?

 

Een interactieve sessie voor en door deelnemers van de LUNAR Business Circle. Met het Futurise gedachtegoed als kapstok  gaan we dit thema uitdiepen. Erik Schoppen zal als expert aanwezig zijn om zijn ervaring en kennis te delen. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor deelnemers van onze community. De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum. Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

 

Erik Schoppen

Erik Schoppen is internetpionier, merkexpert, onderzoeker neuro- en gedragswetenschappen, ontwerper, innovator en publicist.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer