Introductie Changemaker Mindset

Een voorproefje voor het uitgebreide en meerdaagse programma dat we jaarlijks vanuit Lunar aanbieden.

9 dec 19

LOCATIE: Fresh Forward, Servicestation
Larenseweg 279, 1222 HJ
HILVERSUM


PRIJS: NTB

Changemaker mindset

Welke veranderingen komen er op ons af en hoe zorg je ervoor dat je de uitdagingen van de toekomst aan kan blijven gaan? Hoe ziet het leiderschap van de toekomst er uit en wat vraagt dat van jou? En welke mindset en mentaliteit heb je daarvoor nodig? Tijdens deze leerzame bijeenkomst krijg je inspiratie en een aantal interessante bouwstenen aangereikt om impactvoller te zijn in een snel veranderende wereld.

Samen met onze collega’s van Fresh Forward organiseren wij deze bijeenkomst. Je ontmoet deze avond de Friends of the Future. Friends of the Future is een platform en community om op de hoogte te blijven van de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Een plek waar kennis delen en ervaringen uitwisselen met toekomstgerichte vakgenoten centraal staat.

Tijdens deze avond ga je met een team van changemakers aan de slag om ook andere collega’s te inspireren en in beweging te krijgen. Deze avond is een voorproefje voor het uitgebreide en meerdaagse programma dat we jaarlijks vanuit Lunar aanbieden.

 

– Binnenkort meer details –

5 min Elian

Changemaker mindset

Een innovatief cross-industry talenten programma. Talenten uit verschillende organisaties. Leiderschap vanuit vuur, verlangen en bevlogenheid.

Lees meer

Gerelateerd

Meer items
6 Apr 20

Changemaker Mindset 2020

Hoe inspireer, mobiliseer en motiveer ik de talenten van nu om vanuit focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact te maken en anderen in beweging te brengen? Een programma waarin je (nog meer) exponentieel vooruit gaat denken en vooral doen.

Lees meer

7 Dec 19

Lunar lunch met Jane Goodall en Frans Lanting

Een unieke bijeenkomst om in gesprek te gaan met pioniers Jane Goodall & Frans Lanting

Lees meer

10 Feb 20

Free Minds Dinner met Gerard Dielessen NOC*NSF

In gesprek met bijzondere gasten, op 10 februari 2020 met Gerard Dielessen NOC*NSF over de Olympische spelen 2020 en op 2 september 2020 met Duncan Stutterheim oprichter ID&T.

Lees meer