IMPACT PROGRAMMA

Programma’s voor nieuwsgierige leiders, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan. Pioniers, bouwers, aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie.

16 mrt 22

LUNAR Institute

LOCATIE: Modules op avontuurlijke en bijzondere plekken

IMPACT PROGRAMMA

LUNAR Impact-programma

Op avontuurlijke wijze ondervind je de kennis waar je meestal niet aan toekomt maar wat je eigenlijk eerder had willen weten omdat het zowel persoonlijk als voor de organisatie van grote toegevoegde waarde is. Tijdens het programma gaan we ervaringsgericht ontdekken en toepassen; we gaan buiten de gebaande paden en openen nieuwe, verassende deuren. De kennis die je gaat ervaren zijn onderwerpen en thema’s die belangrijk zijn voor nu en de toekomst: (1) positieve psychologie, (2) neurowetenschappen (alle kennis rondom het brein en het hart), (3) mensgerichte technologie, en (4) de betekeniseconomie (de impact van zingeving, purpose en maatschappelijke relevantie).

Het LUNAR Impact-programma is bedoeld voor nieuwsgierige leiders, die verandering en vooruitgang omarmen. Pioniers, bouwers, aanjagers, op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf en hun organisatie.

Gedurende1,5 jaar ga je aan de slag met een groep van circa 12 andere directeuren, bestuurders, ondernemers. Sluit je aan bij dit cross-industry netwerk van Free Minds in business.

In 1,5 jaar tijd zie je elkaar op verschillende momenten.

  • Dag 1: We verzamelen en starten in de avond met een bijzondere spreker, aansluitend diner en een overnachting
  • Dag 2: Een programma vanaf ca 8.30 uur, inclusief avond programma en overnachting
  • Dag 3: Een programma vanaf ca 8.30 uur . Om 15.30 uur ronden we af

Modules

Het LUNAR Impact-programma zal op onderstaande data plaatsvinden:

  • 16, 17 en 18 maart 2022
  • 18, 19 en 20 mei 2022
  • 21, 22 en 23 september 2022
  • 23, 24 en 25 januari 2023
  • 23, 24 en 25 mei 2023

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?

Lees hier meer over het LUNAR Impact-programma.

Bekijk hier een aantal filmpjes van huidige deelnemers en neem contact op met Jempi Moens.

Mail: jempi@lunarinstitute.com

Gerelateerd

Meer items
28 Jun 22

van groeien naar bloeien | Leadership Circle

Community-event voor de Leadership Circle. Van lineaire denken naar duurzame vormen van organiseren, leiderschap, innovatie en branding (flourishing leadership, vermenselijking).

Lees meer

6 Oct 22

De impact van vertrouwen | Leadership Circle

Community-event voor de Leadership Circle. Vertrouwen als motor om ambities te realiseren en geloofwaardig te blijven (als organisatie, als merk en als leider).

Lees meer

8 Mar 22

De Tirannie van het nu | Leadership Circle

Community-event voor de Leadership Circle. Hoe creëer je een goed evenwicht tussen het belang op de korte termijn en de impact op de lange termijn?

Lees meer