GELUK EN MENTALE FITHEID

26 nov 20

16.30 - 21.30

LOCATIE: Fresh Forward Service Station
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Voor deelnemers van de Leadership Circle

GELUK EN MENTALE FITHEID

Mentale impact

Jempi Moens, founder en oprichter van LUNAR Institute en Fresh Forward, en Guy van Liemt van EHERO, organiseren deze bijeenkomst over de mentale impact van de coronacrisis.

Guy is een van onze aangesloten experts. Guy is bedrijfseconoom en specialist in marketing, branding en marketingcommunicatie. Guy werkt momenteel als docent-trainer, adviseur en spreker, en als executive director bij EHERO (Erasmus Happiness Economics Research Organization), het kennis- en onderzoekscentrum van de Erasmus Universiteit over geluk in een economische context.

Guy en Jempi delen hun meest recente inzichten over de mentale impact van de coronacrisis en gaan hierover in gesprek met deelnemers van de LUNAR leadership community. In de media is er vooral veel aandacht voor de economische impact en goede thuiswerkvoorzieningen en/of vergoedingen. Over de mentale impact voelen velen zich duidelijk onwennig en pleit de een voor een online bingo of teamborrel en de ander voor een gezamenlijke yoga-sessie. Hoe kan je het beste werken aan de mentale fitheid en het welbevinden van jezelf en collega’s? Deelnemers kunnen vooraf vragen stellen over dit onderwerp. Ook tijdens de sessie is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de mentale impact van het coronavirus en hoe hiermee om te gaan.

Daarnaast blikken we vooruit naar (het nieuwe) werken na deze crisis: gaat alles terug naar het oude vertrouwde of vinden we nieuwe hybride werkvormen die de voordelen van online en kantoorwerken combineren in de wetenschap dat veel reizen en verblijven op open kantoortuinen ook niet bevorderend waren voor ons mentale welzijn.

Een interactieve sessie voor en door deelnemers van de LUNAR Leadership Circle. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor reeds aangesloten deelnemers van onze community. Er zijn beperkte plekken, graag aanmelden via Barbara.

De bijeenkomsten worden georganiseerd op ons coronaproof Service Station in Hilversum. Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

NB: We houden de huidige gezondheidscrisis in de gaten. Als er redenen zijn om het programma aan te passen, dan vermelden we dat op deze pagina.

Gerelateerd

Meer items
3 Dec 20

Webinar: De mentale impact van de pandemie

Een interactief webinar over mentale fitheid en veerkracht van mensen en teams

Lees meer

4 Mar 21

Is jouw brein future-proof?

Een interactieve sessie voor en door deelnemers van de LUNAR Business Circle. Hoe zorg je ervoor dat je in deze tijd van continue veranderingen je brein optimaal inzet?

Lees meer

1 Jan 21

Mentale fitheid

Een incompany programma waarbij we de mentale fitheid, of ook wel de veerkracht, van mensen en teams versterken.

Lees meer