FUTURISE®-LEZING

9 apr 20

Niels Hansen

LOCATIE: Online streaming

FUTURISE®-LEZING

Een unieke kijk in de toekomst

Praktische info:

  • Datum: donderdag 9 april
  • Tijd: 15.30 – 16.30 uur
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden: WhatsApp / mail / LinkedIn

We bevinden ons als maatschappij op een bijzonder kantelpunt in de tijd: dit nieuwe decennium wordt significant anders dan dat we de laatste ruim 25 jaar gezien hebben. Gedrag, behoeftes, systemen, normen en waarden zullen de komende tijd sterk veranderen. En de huidige coronacrisis lijkt deze ontwikkeling nog eens te versnellen. De urgentie om te veranderen is dus lang niet zo hoog geweest als nu.

Voor iedereen die zich graag in de toekomst verdiept, geeft Niels op donderdagmiddag 9 april a.s. een online Futurise®-lezing. Je kunt er gratis aan deelnemen. Wil je meedoen? Stuur Niels dan even een appje (tel: 06-53548252), een mailtje of een bericht via LinkedIn, dan ontvang je een link voor de livestream.

Tijdens de lezing krijg je een unieke kijk in de toekomst door de bril van ons eigen Futurise®-trendmodel. Je krijgt inzicht in de details, de achtergronden en de onderbouwing van het model. En we presenteren de belangrijkste trends en ontwikkelingen van dit nieuwe decennium: hoe gaan gedrag en behoeften zich de komende tijd ontwikkelen en welke kansen levert dat op? De lezing zit bovendien vol met voorbeelden uit de praktijk die je helpen om de vertaalslag naar je eigen organisatie of merk te maken. Meer details over de inhoud van een Futurise®-lezing vind je hier.

 

Wat levert het je op als je meedoet?

  • Een unieke kijk in de toekomst door de bril van Futurise®
  • Inzicht in de ontwikkelingen van gedrag en behoeftes van mens en maatschappij
  • Inzicht in de belangrijkste thema’s en trends van het decennium 2021-2031
  • Inspiratie uit binnen- en buitenland om te vertalen naar de eigen organisatie
  • Positieve energie, vertrouwen en zin in actie!

Meld je hier aan

Inschrijfformulier 9 april

Gerelateerd

Meer items
13 Oct 21

Kantelpunt in leiderschap

De kansen en uitdagingen voor HR directors en wat is de impact an de veranderende wereld op leiderschap? Een bijeenkomst voor de LUNAR People Circle

Lees meer

22 Sep 21

De impact van de veranderende wereld en de toekomst

Inzichten vanuit verschillende perspectieven: van geopolitieke machtsverhoudingen tot technologie, innovatie en disruptie, filosofie en ethiek, psychologie en leiderschap, economie en futurologie.

Lees meer

11 Oct 21

Vitaliteit, vermenselijking en persoonlijke effectiviteit

Vanuit een persoonlijk perspectief en ontwikkeling (regie over je eigen leven en welzijn), maar ook in de context van de organisatie (medewerkers, vitaliteit op het werk) en de maatschappij.

Lees meer