FUTURISE®-LEZING

1 dec 20

Datum op aanvraag door Niels Hansen

LOCATIE: Online streaming


PRIJS: op aanvraag

DE TOEKOMST IN MET FUTURISE®

We zijn een decennium ingegaan dat significant anders wordt dan de afgelopen ruim vijfentwintig jaar. We ontwikkelen andere behoeftes, ander gedrag en andere waarden. En al die ontwikkelingen bieden ontzettend veel nieuwe kansen, mits organisaties mee veranderen natuurlijk. Ben je op zoek naar inzicht en inspiratie om in te spelen op de veranderende wereld? Neem dan contact op voor een Futurise®-lezing voor bijvoorbeeld een congres, een teammeeting of een event met klanten. Lees hier meer voor een lezing op maat.

Preview naar een eerdere (algemene) lezing

Contact

Lezing Futurise aanvragen

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer