FUTURISE® HET KANTELPUNT IN 2021

22 apr 21

Online 15.00-16.30 uur (online)

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

FUTURISE® HET KANTELPUNT IN 2021

EEN VOORUITBLIK RICHTING 2030

Met ons eigen Futurise® trendmodel werken we al meer dan 35 jaar aan het voorspellen en in kaart brengen van toekomstige ontwikkelingen. Een kantelpunt in de curves maakt het altijd extra spannend. En dat is er nu. Een periode van toenemende angst en onzekerheid is aangebroken. Jempi en Niels (Futurise Maestro) gaan live in gesprek over de maatschappelijke ontwikkelingen richting 2030 en de gevolgen hiervan voor organisaties. Zij gaan in op thema’s als leiderschap, de behoefte aan zekerheid, veiligheid en geborgenheid, de betekenis van werken en vrije tijd. Kortom: de maatschappelijk evolutie in al haar aspecten.

Lees hier meer over de thema’s en de ontwikkelingen richting 2030. Deze bijeenkomst is vrij toegankelijk voor deelnemers van de Community.

Ik wil me aanmelden voor de online bijeenkomst met Jempi en Niels op 22 april 2021

Ik wil me aanmelden voor de LUNAR Community of Free Minds

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan voor onze LUNAR Community of Free Minds.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer