Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

23 mei 23

Voor leidinggevenden (senior management en directie)


PRIJS: € 3.750 (excl. hotelovernachting)

Module

Deze module is onderdeel van het LUNAR Impact programma en bieden we ook los aan. De module is bedoeld voor deelnemers van de LUNAR community en mensen die graag op een ervaringsgerichte manier willen kennismaken met de programma’s van LUNAR Institute.

Het thema is bepaald op basis van de urgenties en behoeften die wij uit onze Free Minds-community opvangen en dus helemaal toegesneden op wat nu voor veel leiders relevant en urgent is.

De module heeft als thema – Free Minds of business- . Free Minds zijn de leiders die een lekker rusteloze drang naar verbetering, vernieuwing en vooruitgang hebben. Vaak passen ze niet precies in een beoogd format of plaatje en dat maakt ze bijzonder. Hoe kunnen we dit beter begrijpen en dat vuur (authentiek jezelf zijn/worden) aanwakkeren en stimuleren.

Op deze pagina wordt de module verder beschreven.

Urgentie en wat heb ik er aan?

Free Minds zijn de leiders die een lekker rusteloze drang naar verbetering, vernieuwing en vooruitgang hebben. Vaak passen ze niet precies in een beoogd format of plaatje en dat maakt ze bijzonder. Hoe kunnen we dit beter begrijpen en dat vuur (authentiek jezelf zijn/worden) aanwakkeren en stimuleren. Heeft het te maken met openheid, nieuwsgierigheid of serendipity? Met bijzondere talenten, wijsheid of charisma?

Expect the unexpected in deze module: je weet niet wat je nog niet weet. Waarschijnlijk ontdek je ook dingen over jezelf. Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

We zorgen voor een mooie cast van wetenschappers en praktijkmensen. Niet de usual suspects, maar juist de mensen die voorop lopen, grenzen verleggen of die een verrassende of nieuwe dimensie aan het thema toevoegen.  Dit doen we onder andere samen met onze eigen Pim van den Berg (straat-o-loog en LUNAR-verkenner die altijd op zoek is naar wat we nog niet op ons netvlies hebben gehad).

Algemeen programma

We komen samen in de avond en gedurende de avond en de dag nemen we je mee in dit thema. Op dag 3 gaan we aan de slag met de opgedane inzichten met als doel om ze te vertalen naar je eigen realiteit (je organisatie, je persoonlijke ontwikkeling).

Leervormen: de leer-en ontwikkelmethodiek en stijl van LUNAR is actief, ervaringsgericht, diepgaand en doelgericht. Dus niet louter cognitief kennis absorberen in klasjes, maar een rijke en afwisselende blend van ervaren, in gesprek gaan, verdiepende workshops en vertaling naar je eigen context (je eigen organisatie) en je persoonlijke ontwikkeling. Je komt op onverwachte plekken en ontmoet bijzondere vakmensen en ondernemers. Leren en jezelf ontwikkelen is een mooi avontuur! Je weet immers (nog) niet wat je nog niet weet!

wie doet mee?

De module is bedoeld voor leidinggevenden (senior management en directie) uit diverse disciplines en sectoren. Wij brengen Free Minds uit zo divers mogelijke sectoren samen en verrijken zo het leerproces. Nieuwsgierige leiders, die verandering en vooruitgang omarmen. Pioniers, bouwers, aanjagers, op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf en hun organisatie.

Je kunt je hieronder direct aanmelden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barbara Sakkers.

  • Dit bedrag is inclusief maaltijden en materialen en exclusief btw, hotelovernachting en persoonlijke uitgaven. Twee weken voordat het programma plaatsvindt, sturen we de details van de module.

Gerelateerd

Meer items
4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

30 Sep 24

LUNAR Free Minds Dinner – September 2024

Een bijzonder diner. Vanuit rust en ruimte gaan we met Johan van der Zanden in gesprek over urgente leiderschapsthema’s.

Lees meer