Deep Dive: Battle for talent

30 mrt 23

Op aanvraag


PRIJS: €2000

Deep Dive: Battle for talent

Een van de grootste managementuitdagingen van deze tijd

De Battle for talent is een van de grootste managementuitdagingen van deze tijd. Het gaat om talenten vinden en behouden, maar ook om het aanzetten en gebruiken van talent in de organisatie. Dat blijf steken op een schamele 12 tot 15%.

In dit programma verdiepen we ons in de behoeften van millenials, in nieuwe werkvormen en de betekenis van werken nu en in de toekomst. Vanuit de positieve psychologie kijken we in een workshopt van 24 uur naar talentontwikkeling en hoe je deze inzichten kan toepassen in je eigen organisatie.

Voor Directeuren, senior managers en jonge talenten

NIEUWSGIERIG GEWORDEN OF WIL JE MEER WETEN?

Neem contact op met ons:

 

Barbara Sakkers

Mail: barbara@lunarinstitute.com

 

Elian Swinkels

Mail: elian@lunarinstitute.com

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer