De Tirannie van het nu | People Circle

10 mrt 22

14.00 - 17.00 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: kosteloos voor deelnemers van de People Circle

Community-Event

Thema

Veel organisaties leven in de waan van de dag. Gegijzeld door de terreur van het nu. Branden blussend van crisis naar crisis. Met als gevolg dat de ambities en de keuzes voor de lange termijn alsmaar vooruitgeschoven worden. Hoe houd je de juiste balans tussen nu en straks? En meer specifiek, vanuit je rol als HR-director of professional: Hoe stuur en ondersteun je je organisatie om hierin vanuit de juiste perspectieven keuzes te blijven maken? Daarover gaat het community-event van de People Circle op 10 maart aanstaande.

 

PROGRAMMA

Je bent vanaf 14.00 uur welkom op ons Service Station en we verwelkomen je onder het genot van wat lekkers. Om 14.30 uur start het inhoudelijke deel. Details over de inhoud van het programma en de (mogelijke) sprekers volgen nog. Rond 17.00 uur ronden we af met een gezellige borrel voor iedereen die daar zin heeft.

 

PRIJS

Deelname aan dit community-event is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

Direct aanmelden voor onze Community?

Gerelateerd

Meer items
15 Oct 24

ZUURSTOF voor leiders

Op speciaal verzoek van meerdere oud-deelnemers aan onze LUNAR-programma’s Impact, Gilde en Changemakers, organiseren wij een eenmalige alumni-module: ZUURSTOF voor leiders.

Lees meer

4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer