De Tirannie van het nu | Leadership Circle

8 mrt 22

16.30 - 20.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership Circle

Community-event

Thema

Veel organisaties lopen vast in de waan van de dag, het in-control blijven en bijsturen zodat de korte-termijn-doelen gehaald worden. Veel zaken tegelijk krijgen de status van urgentie of prioriteit. Of desnoods het label: crisis (we moeten iets op korte termijn oplossen).

Er is nauwelijks ruimte voor reflectie, herstel of langere-termijn-denken. Alles moet NU. Ook groot denken wordt voor het gemak geparkeerd.

Het pleidooi van Roman Krznaric (boek ‘Ancestors’) is een motiverend manifest om uit de tirannie van het NU te stappen en aan de slag te gaan met wat ons tot goede voorouders maakt. Daarover gaat de bijeenkomst van de Leadership Circle op 8 maart a.s.

 

PROGRAMMA

Je bent vanaf 16.30 uur welkom op ons Service Station in Hilversum en we verwelkomen je onder het genot van wat lekkers. Om 17.00 uur start het inhoudelijke deel. Details over de inhoud van het programma en de (mogelijke) sprekers volgen nog. Rond 19.00 uur start het diner waarbij we ons gesprek tijdens het diner vervolgen. Om 20.00 uur ronden we af.

 

PRIJS

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

Direct aanmelden voor onze community?

Gerelateerd

Meer items
27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer