Webinar: De mentale impact van de pandemie

3 dec 20

10.00 - 11.00 uur

LOCATIE: Online webinar


PRIJS: Gratis

Webinar: De mentale impact van de pandemie

De mentale impact van de pandemie

We hebben het met z’n allen onderschat: de mentale impact van de pandemie. Er is frustratie, angst en eenzaamheid en we missen de verbinding met onze collega’s. Vitaliteit is niet alleen het hoofd leegmaken maar ook het hart vullen. In deze crisis liggen volop kansen om met meer diepgang te werken aan de mentale fitheid en veerkracht van mensen en teams.

In deze webinar komen meerdere sprekers aan bod, die ieder vanuit hun eigen expertise inspireren en concrete oplossingen bieden. Jempi Moens, founder van LUNAR Institute en Fresh Forward, vertelt over mentaal fitte teams en organisaties; de kansen die deze crisis biedt om met meer diepgang te werken aan de mentale fitheid en veerkracht van mensen en teams. Jos Ahlers, schrijver van ‘Gen Z: Verlangen naar verandering’, vertelt over de impact op jongere mensen. Hanneke Verburg, algemeen directeur van Make-A-Wish Nederland, vertelt over het concept WishTeams; een concrete oplossing voor verbinding en zingeving onder medewerkers.


Programma en aanmelden

Het webinar start om 10.00 uur en om 11.00 uur sluiten we af.

Wil je kosteloos en live meekijken en meepraten? Leuk! Vul hieronder je e-mailadres in, dan ontvang je van ons ruim voor het webinar een linkje om mee te doen.

Gerelateerd

Meer items
1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

Toekomstbestendige organisaties: jaarlijkse blik op mentale mindset in de maatschappij

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer

12 Oct 23

Ethiek en moraliteit: van standpunten naar uitgangspunten

Event voor de Community of Free Minds. Over de moeilijke worsteling rondom de thema’s ethiek en moraliteit.

Lees meer