Webinar: De mentale impact van de pandemie

3 dec 20

10.00 - 11.00 uur

LOCATIE: Online webinar


PRIJS: Gratis

Webinar: De mentale impact van de pandemie

De mentale impact van de pandemie

We hebben het met z’n allen onderschat: de mentale impact van de pandemie. Er is frustratie, angst en eenzaamheid en we missen de verbinding met onze collega’s. Vitaliteit is niet alleen het hoofd leegmaken maar ook het hart vullen. In deze crisis liggen volop kansen om met meer diepgang te werken aan de mentale fitheid en veerkracht van mensen en teams.

In deze webinar komen meerdere sprekers aan bod, die ieder vanuit hun eigen expertise inspireren en concrete oplossingen bieden. Jempi Moens, founder van LUNAR Institute en Fresh Forward, vertelt over mentaal fitte teams en organisaties; de kansen die deze crisis biedt om met meer diepgang te werken aan de mentale fitheid en veerkracht van mensen en teams. Jos Ahlers, schrijver van ‘Gen Z: Verlangen naar verandering’, vertelt over de impact op jongere mensen. Hanneke Verburg, algemeen directeur van Make-A-Wish Nederland, vertelt over het concept WishTeams; een concrete oplossing voor verbinding en zingeving onder medewerkers.


Programma en aanmelden

Het webinar start om 10.00 uur en om 11.00 uur sluiten we af.

Wil je kosteloos en live meekijken en meepraten? Leuk! Vul hieronder je e-mailadres in, dan ontvang je van ons ruim voor het webinar een linkje om mee te doen.

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer