Webinar: De mentale impact van de pandemie

3 dec 20

10.00 - 11.00 uur

LOCATIE: Online webinar


PRIJS: Gratis

Webinar: De mentale impact van de pandemie

De mentale impact van de pandemie

We hebben het met z’n allen onderschat: de mentale impact van de pandemie. Er is frustratie, angst en eenzaamheid en we missen de verbinding met onze collega’s. Vitaliteit is niet alleen het hoofd leegmaken maar ook het hart vullen. In deze crisis liggen volop kansen om met meer diepgang te werken aan de mentale fitheid en veerkracht van mensen en teams.

In deze webinar komen meerdere sprekers aan bod, die ieder vanuit hun eigen expertise inspireren en concrete oplossingen bieden. Jempi Moens, founder van LUNAR Institute en Fresh Forward, vertelt over mentaal fitte teams en organisaties; de kansen die deze crisis biedt om met meer diepgang te werken aan de mentale fitheid en veerkracht van mensen en teams. Jos Ahlers, schrijver van ‘Gen Z: Verlangen naar verandering’, vertelt over de impact op jongere mensen. Hanneke Verburg, algemeen directeur van Make-A-Wish Nederland, vertelt over het concept WishTeams; een concrete oplossing voor verbinding en zingeving onder medewerkers.


Programma en aanmelden

Het webinar start om 10.00 uur en om 11.00 uur sluiten we af.

Wil je kosteloos en live meekijken en meepraten? Leuk! Vul hieronder je e-mailadres in, dan ontvang je van ons ruim voor het webinar een linkje om mee te doen.

Gerelateerd

Meer items
15 Oct 24

ZUURSTOF voor leiders

Op speciaal verzoek van meerdere oud-deelnemers aan onze LUNAR-programma’s Impact, Gilde en Changemakers, organiseren wij een eenmalige alumni-module: ZUURSTOF voor leiders.

Lees meer

4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer