Business circle 14 oktober 2021

14 okt 21

Themasessie 16.30-20.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: PRIJS: vrij toegankelijk voor deelnemers van de Business Circle

‘DE KLANTRELATIE NÁ HET KANTELPUNT’

Er komt een einde aan de economie waarin belevenissen centraal staan en we gaan toe naar een economie waarin het gaat over ‘guiding transformations’. Welkom in de transformatie-economie! We gaan van betalen voor de tijd waarin je iets mag beleven, naar betalen voor een positieve verandering.  Bovendien worden transactiegerichte klantrelaties steeds vaker en makkelijker verbroken. Waar moet de klantrelatie aan voldoen ná het Futurise®-kantelpunt? En hoe bouw je aan een toekomstbestendige klantrelatie?

PROGRAMMA

We gaan er vanuit dat de situatie in oktober het toelaat om deze sessie in ons Service Station in Hilversum te organiseren, zonder beperkingen qua aantal deelnemers. Natuurlijk is het ook mogelijk om online deel te nemen.

17.00 – 18.30: Netwerken en bijpraten onder het genot van lekkers
18.30 – 20.30: Start inhoudelijke deel (eventuele online deelnemers sluiten aan).Binnenkort meer details over het programma en de spreker(s)
Rond 20.30: Afsluitende borrel voor iedereen die daar zin in heeft

PRIJS

Deelname aan deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan. Ben je (nog) niet lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Niels voor de mogelijkheden.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer