Klantrelatie na het kantelpunt | Business Circle

14 okt 21

Themasessie 16.30-20.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: PRIJS: vrij toegankelijk voor deelnemers van de Business Circle

‘DE KLANTRELATIE NÁ HET KANTELPUNT’

Er komt een einde aan de economie waarin belevenissen centraal stonden en we gaan toe naar een economie waarin het gaat over ‘guiding transformations’. Welkom in de transformatie-economie! We gaan van betalen voor de tijd waarin je iets mag beleven, naar betalen voor een positieve verandering. Bovendien worden transactiegerichte klantrelaties steeds vaker en makkelijker verbroken. Hoe bouw je aan een toekomstbestendige klantrelatie?

Waar moet een toekomstbestendige klantrelatie aan voldoen ná het Futurise®-kantelpunt? Die vraag staat centraal tijdens de aankomende sessie met de Business Circle van de LUNAR-community. Draaide het voorheen vooral om de experience, de verleiding en lekker leven; nu staat het nut en de betekenis centraal en ligt de focus op het creëren van een positieve verandering. Wil jij weten hoe je de stap maakt van een belevingsgerichte naar een transformatiegerichte klantrelatie? Doe dan mee met de inspiratiesessie op 14 oktober a.s.

 

PROGRAMMA

Je bent v.a. 16.30 welkom op ons Service Station en we starten om 17.00 onder het genot van wat lekkers. Nu de wereld weer open is, geeft ons dat mooi de gelegenheid om even bij te praten en te netwerken. Om 18.30 start het inhoudelijke deel. Fresh Forward-collega Miriam (strateeg en bij ons verantwoordelijk voor branding) deelt met ons haar visie en kennis over transformatiemarketing en de impact daarvan op klantrelaties en over het Impact-model als instrument om de klantrelatie futureproof te maken en te houden. Hierover gaan we vervolgens met elkaar in gesprek en delen we onze inzichten met elkaar. Rond 20.30 ronden we af met een gezellige borrel voor iedereen die daar zin heeft.

Sluit je liever online aan? Dat kan natuurlijk ook gewoon (vanaf 18.30 uur).

  • 17.00 – 18.30 uur: Netwerken en bijpraten onder het genot van lekkers
  • 18.30 – 20.30 uur: Start inhoudelijke deel (eventuele online deelnemers sluiten aan)
    • Miriam Teoh over transformatiemarketing en het Impact-model.
    • Daarna delen we in kleinere groepjes onze inzichten met elkaar en die koppelen we aan het einde weer plenair terug.
  • Rond 20.30: Afsluitende borrel voor iedereen die daar zin in heeft

PRIJS

Deelname aan deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan. Ben je (nog) niet lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Niels voor de mogelijkheden.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
13 Oct 21

Kantelpunt in leiderschap

De kansen en uitdagingen voor HR directors en wat is de impact an de veranderende wereld op leiderschap? Een bijeenkomst voor de LUNAR People Circle

Lees meer

22 Sep 21

De impact van de veranderende wereld en de toekomst

Inzichten vanuit verschillende perspectieven: van geopolitieke machtsverhoudingen tot technologie, innovatie en disruptie, filosofie en ethiek, psychologie en leiderschap, economie en futurologie.

Lees meer

11 Oct 21

Vitaliteit, vermenselijking en persoonlijke effectiviteit

Vanuit een persoonlijk perspectief en ontwikkeling (regie over je eigen leven en welzijn), maar ook in de context van de organisatie (medewerkers, vitaliteit op het werk) en de maatschappij.

Lees meer