Business circle 14 oktober 2021

14 okt 21

Themasessie 16.30-20.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: PRIJS: vrij toegankelijk voor deelnemers van de Business Circle

‘DE KLANTRELATIE NÁ HET KANTELPUNT’

Er komt een einde aan de economie waarin belevenissen centraal staan en we gaan toe naar een economie waarin het gaat over ‘guiding transformations’. Welkom in de transformatie-economie! We gaan van betalen voor de tijd waarin je iets mag beleven, naar betalen voor een positieve verandering.  Bovendien worden transactiegerichte klantrelaties steeds vaker en makkelijker verbroken. Waar moet de klantrelatie aan voldoen ná het Futurise®-kantelpunt? En hoe bouw je aan een toekomstbestendige klantrelatie?

PROGRAMMA

We gaan er vanuit dat de situatie in oktober het toelaat om deze sessie in ons Service Station in Hilversum te organiseren, zonder beperkingen qua aantal deelnemers. Natuurlijk is het ook mogelijk om online deel te nemen.

17.00 – 18.30: Netwerken en bijpraten onder het genot van lekkers
18.30 – 20.30: Start inhoudelijke deel (eventuele online deelnemers sluiten aan).Binnenkort meer details over het programma en de spreker(s)
Rond 20.30: Afsluitende borrel voor iedereen die daar zin in heeft

PRIJS

Deelname aan deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Interesse om aan te sluiten en in gesprek te gaan met mensen met een vergelijkbaar profiel? Kijk hier voor meer info of meld je direct aan. Ben je (nog) niet lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Niels voor de mogelijkheden.

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer