De impact van vertrouwen | Leadership Circle

6 okt 22

16.30 - 20.30 uur

LOCATIE: Fresh Forward
Larenseweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers van de Leadership circle

Community-event

Thema

Niemand is tegen vertrouwen, maar we ontdekken dat vertrouwen steeds belangrijker wordt. Of het nu gaat om merken, de reputatie van een organisatie of om je eigen leiderschap. Vorig jaar publiceerde de Harvard Business Review een artikel van Frei en Morriss over de Trust Triangle, waarin ze onderbouwen dat vertrouwen de essentie vormt van leiderschap en geloofwaardigheid. Drie elementen zijn van wezenlijk belang:

Het kunnen bouwen van vertrouwen vraagt om andere perspectieven op leiderschap, samenwerken, business development en (employer) branding. Daarover gaat de bijeenkomst met de Leadership Circle op 6 oktober a.s.

 

PROGRAMMA

Je bent vanaf 16.30 uur welkom op ons Service Station in Hilversum en we verwelkomen je onder het genot van wat lekkers. Om 17.00 uur start het inhoudelijke deel. Details over de inhoud van het programma en de (mogelijke) sprekers volgen nog. Rond 19.00 uur start het diner waarbij we ons gesprek tijdens het diner vervolgen. Om 20.00 uur ronden we af.

 

PRIJS

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds.

 

GRATIS KENNISMAKEN?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

 

 

Direct aanmelden voor onze community?

Gerelateerd

Meer items
27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer