Creative Leadership: GRIP en creativiteit

Impact realiseren en mensen in beweging brengen. Dat is wat je wil. Energiek, bevlogen, flexibel met focus en aandacht leidinggeven. Wat vraagt het van jou als leider om in deze drukke en razendsnel veranderende wereld - waarin van alles moet en alles prioriteit heeft - hier vorm aan te geven?

23 sep 20

23 (start 16.00 uur), 24 en 25 september


PRIJS: € 3.500 (excl. hotel)

Creative Leadership: GRIP en creativiteit

Ingrediënten

Grip en creatief leiderschap zijn de sleutelwoorden in dit programma. Grip om vanuit meer rust en overzicht je werk te doen. Geen cursus timemanagement, maar een praktisch georiënteerde filosofie om prioriteiten aan te brengen en vanuit positieve energie te werken. En creativiteit, want hoe integreer je creativiteit en bevlogenheid in je dagelijkse werk? Echt daadwerkelijk integratie van deze elementen in de praktijk van alledag. Hiermee krijg je beter in de vingers hoe je je positieve rol als leider kan waarmaken.

In het programma werken we met diepgaande inzichten uit de neurowetenschappen en positieve psychologie rondom gedrag en gedragsverandering in teams en organisaties. Je ontmoet en gaat aan de slag met inspirerende sprekers, wetenschappers en vakmensen.

Dit programma is voor directeuren en senior managers die vanuit verlangen, kracht en creativiteit meer regie en positieve impact business willen hebben. Free Minds die vanuit oprechte aandacht voor de ander én zichzelf willen werken.

Resultaat

  • Meer GRIP op wat jij als leider zou moeten en vooral willen doen
  • Inzicht in hoe je vanuit positiviteit, verbeelding en bevlogenheid een betere leider wordt en je mensen hierin inspireert
  • Zicht op hoe je consequent meer beweging en ruimte in bestaande, soms stugge structuren brengt
  • Je ontwikkelt de vaardigheid om creativiteit en positiviteit bij mensen aan te zetten

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?

Contact formulier

Inspiratie

5 min Elian

Hoe we door onwetendheid ons brein ketenen

Om de optimale synergie te krijgen tussen je brein en de informatie- en communicatietechnologie, moet je je ICT de baas

Lees meer

5 min Elian

Neuroleiderschap

Leidinggeven? Wat is dat eigenlijk? Waarom is de ene persoon een natuurlijk leider en waarom vindt een ander

Lees meer

Gerelateerd

Meer items
25 May 20

Festival of the Free Minds 2020

Het Festival of the Free Minds 2020! Met een topcast van bevlogen Free Minds duiken we in de duivelse dilemma’s van managers, leiders en ondernemers rondom leiderschap.

Lees meer

6 Apr 20

Changemaker Mindset 2020

Hoe inspireer, mobiliseer en motiveer ik de talenten van nu om vanuit focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact te maken en anderen in beweging te brengen? Een programma waarin je (nog meer) exponentieel vooruit gaat denken en vooral doen.

Lees meer

5 Oct 20

Introductie Changemaker Mindset

Een voorproefje voor het uitgebreide en meerdaagse programma dat we jaarlijks vanuit Lunar aanbieden.

Lees meer