Changemaker Mindset 2020

Hoe inspireer, mobiliseer en motiveer ik de jonge talenten van nu om vanuit focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact te maken en anderen in beweging te krijgen?

LUNAR Changemaker mindset. Een programma waarin je (nog meer) exponentieel vooruit gaat denken en vooral doen.

6 apr 20

6 (start 16.00 uur), 7 en 8 april 2020


PRIJS: € 2.500 (excl. hotel)

Changemaker Mindset 2020

Changemaker Mindset

Hoe kan ik met meer focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact maken en anderen in beweging brengen? En hoe zorg ik dat ik de grote uitdagingen van de toekomst aan kan blijven gaan? Hoe zorg ik voor meer verrassende verbindingen? Hoe geef ik mijn leiderschap vanuit vuur, verlangen en bevlogenheid vorm?

Met deze vragen en meer gaan we aan de slag in het LUNAR Changemaker-programma. Een innovatief cross-industry jong-talentenprogramma waarin je ontdekt hoe je impactvoller en slimmer te werk kunt gaan en vanuit nieuwsgierigheid nieuwe oplossingsrichtingen kan vinden.

Je doet in dit programma dé relevante kennis en inspiratie op om grensverleggend vooruit te denken, te delen en te doen. Je ontdekt hoe je positief en ondernemend met verandering en vooruitgang kan omgaan (changemaker mindset). En wat dat vervolgens van jou als professional vraagt in de dagelijkse realiteit.

 

Resultaten:

  • Je leert exponentieel vooruit te denken en vooral te doen
  • Je ontdekt wat werken vanuit verlangen en bevlogenheid betekent en hoe je hier vorm aan kan geven
  • Je wisselt kennis uit en leert van en met andere changemakers uit verschillende branches
  • Je maakt een manifest van wat jouw organisatie te doen staat in de veranderende wereld
  • Je geeft hiermee een impuls aan vernieuwing en groei in je organisatie

 

Programma

DAG 1 (start 16.00 uur)

Snappen en doorvoelen wat de impact en het rendement van werken vanuit verlangen en bevlogenheid is. Daar begint het mee! Je verdiept je in de filosofie van Business by Desire, de kracht van de positieve psychologie en het purpose-denken. Daarnaast kijken we naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitalisering.

DAG 2

De sleutel tot verandering is de changemaker mindset: een open en nieuwsgierige houding die aanzet tot creativiteit en fris leiderschap. Hier kunnen we je van alles over vertellen, maar de beste leermeester is de ervaring zelf. Daarom ga je in gesprek met ‘changemakers’ en ontdek je wat de ingrediënten zijn van een echte ‘changemaker’: inspiratievolle leermeesters die aanzetten tot actie.

DAG 3

En dan? Dan ben jij aan zet! Hoe wil je de changemaker mindset vormgeven in jouw praktijk? Hoe blijf jij grensverleggend vooruit denken en doen? Je maakt concreet wat voor jou de meest impactvolle inzichten zijn die je terug wilt geven aan je organisatie én hoe jij dit wil vormgeven in je dagelijkse werk.

Inschrijving

Je kan je direct inschrijven door middel van het invullen van dit formulier.

Inschrijfformulier Changemaker Mindset 2020

 

Meer info of brochure downloaden?

Wil je meer info neem gerust contact met ons op:

Elian Swinkels
Telefoon: 0683227988
E-mail: Elian@lunarinstitute.com

Barbara Sakkers
Telefoon: 06-55782928
E-mail: barbara@lunarinstitute.com

Brochure Changemaker 2020

Gerelateerd

Meer items
15 Oct 24

ZUURSTOF voor leiders

Op speciaal verzoek van meerdere oud-deelnemers aan onze LUNAR-programma’s Impact, Gilde en Changemakers, organiseren wij een eenmalige alumni-module: ZUURSTOF voor leiders.

Lees meer

4 Nov 24

Leadership Circle – november 2024

Het Community event voor CEO’s, directeuren en bestuurders

Lees meer

15 Oct 24

Community Event voor HR directeuren – Oktober 2024

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer