Changemaker mindset 2020

Hoe inspireer, mobiliseer en motiveer ik de jonge talenten van nu om vanuit focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact te maken en anderen in beweging te brengen? Een programma waarin je (nog meer) exponentieel vooruit gaat denken en vooral doen.

6 apr 20

6 april (start 16u) 7 en 8 april 2020


PRIJS: € 2.500 (excl hote)

Changemaker mindset 2020

Changemaker mindset

Hoe kan ik met meer focus, nieuwsgierigheid en aandacht impact maken en anderen in beweging brengen? Hoe zorg ik dat de grote uitdagingen van de toekomst aan kan blijven gaan? Hoe zorg ik voor meer verrassende verbindingen? Hoe geef ik mijn leiderschap vanuit vuur, verlangen en bevlogenheid vorm?

Met deze vragen en meer gaan we aan de slag in het LUNAR Changemaker programma. Een innovatief cross-industry jong talenten programma waarin je ontdekt hoe je impactvoller en slimmer te werk kunt gaan en vanuit nieuwsgierigheid nieuwe oplossingsrichtingen kan vinden.

Je doet in dit programma dé relevante kennis en inspiratie op om grensverleggend vooruit te denken, te delen en te doen. Je ontdekt hoe je positief en ondernemend met verandering en vooruitgang kan omgaan (changemaker mindset). En wat dat vervolgens van jou als professional vraagt in de dagelijkse realiteit.

Resultaten:

  • Je leert exponentieel vooruit te denken en vooral te doen
  • Je ontdekt wat werken vanuit verlangen en bevlogenheid betekent en hoe je hier vorm aan kan geven
  • Je wisselt kennis uit en leert van en met andere changemakers uit verschillende branches
  • Je maakt een manifest wat jouw organisaties te doen staat in de veranderende wereld
  • Je geeft hiermee een impuls aan vernieuwing en groei in je organisatie.

 

Programma

DAG 1 (start 16u)

Snappen en doorvoelen wat de impact en het rendement van werken vanuit verlangen en bevlogenheid is. Daar begint het mee! Je verdiept je op in de filosofie van Business byDesire, de kracht van de positieve psychologie en het purposedenken. Daarnaast kijken we naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitalisering.

DAG 2

De sleutel tot verandering is de changemaker mindset: een open en nieuwsgierige houding die aanzet tot creativiteit en fris leiderschap. Hier kunnen we je van alles over vertellen, maar de beste leermeester is de ervaring zelf. Daarom ga je in gesprek met ‘changemakers’ en ontdek je wat de ingrediënten van een echte changemaker zijn. Inspiratievolle leermeesters die aanzetten tot actie.

DAG 3

En dan? Dan ben jij aan zet! Hoe wil je de changemaker mindsetvormgeven in jouw praktijk? Hoe blijf jij grensverleggend vooruit denken en doen? Je maakt concreet wat voor jou de meest impactvolle inzichten zijn die je terug wilt geven aan je organisatie én hoe jij dit wil vormgeven in je dagelijkse werk.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op;

 

Elian Swinkels

bel; 0683227988

Mail: Elian@lunarinstitute.com

 

of Barbara Sakkers

Bel: 06-55782928

Mail: barbara@lunarinstitute.com

 

Download brochure Changemaker mindset

Gerelateerd

Meer items
7 Dec 19

Lunar lunch met Jane Goodall en Frans Lanting

Een unieke bijeenkomst om in gesprek te gaan met pioniers Jane Goodall & Frans Lanting

Lees meer

9 Dec 19

Introductie Changemaker Mindset

Een voorproefje voor het uitgebreide en meerdaagse programma dat we jaarlijks vanuit Lunar aanbieden.

Lees meer

10 Feb 20

Free Minds Dinner met Gerard Dielessen NOC*NSF

In gesprek met bijzondere gasten, op 10 februari 2020 met Gerard Dielessen NOC*NSF over de Olympische spelen 2020 en op 2 september 2020 met Duncan Stutterheim oprichter ID&T.

Lees meer