Jongeren en de toekomst

14 dec 20

Voor deelnemers van de LUNAR Community of Free Minds

LOCATIE: Fresh Forward


PRIJS: gratis

Jongeren en de toekomst

Na het succes van de inspiratiesessie van 8 oktober 2020 organiseren we deze bijeenkomst nogmaals online op 14 december.

Het onderwerp ‘Jongeren en de toekomst’ staat op het programma. We verdiepen ons in de ideeën, motivaties, overtuigingen en trends van jongeren en generatie Z. Hoe kijken zij naar de toekomst? Op welke manier zijn de Futurise-thema’s in meer of mindere mate van toepassing? En waar zitten de business-kansen? De deelnemers van de Business Circle van de LUNAR Community of Free Minds zijn uitgenodigd voor deze sessie.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan onze Lunar Community of Free Minds. Lees hier meer over de verschillende Circle of meld je direct aan:

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

21 Sep 22

Sharpen the Saw

Sharpen the saw. Over het behouden, verfijnen en verrijken van je grootste leiderschapsbron: jijzelf. Je (her-) ontdekt wat jouw drijfveren en waarden zijn, en hoe je je als leider mentaal en gedragsmatig verder kunt ontwikkelen.

Lees meer