Jongeren en de toekomst

14 dec 20

Voor deelnemers van de LUNAR Community of Free Minds

LOCATIE: Fresh Forward


PRIJS: gratis

Jongeren en de toekomst

Na het succes van de inspiratiesessie van 8 oktober 2020 organiseren we deze bijeenkomst nogmaals online op 14 december.

Het onderwerp ‘Jongeren en de toekomst’ staat op het programma. We verdiepen ons in de ideeën, motivaties, overtuigingen en trends van jongeren en generatie Z. Hoe kijken zij naar de toekomst? Op welke manier zijn de Futurise-thema’s in meer of mindere mate van toepassing? En waar zitten de business-kansen? De deelnemers van de Business Circle van de LUNAR Community of Free Minds zijn uitgenodigd voor deze sessie.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan onze Lunar Community of Free Minds. Lees hier meer over de verschillende Circle of meld je direct aan:

 

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer

27 Nov 23

De battle for talent vanuit het perspectief van de (veranderende) tijdgeest

Event voor de Community of Free Minds. Een jaarlijkse blik op de mentale mindset in de maatschappij.

Lees meer