Boeien en binden van medewerkers: pijnlijke Achilleshiel? (HR)

13 jun 23

16.30 - 20.30 uur

LOCATIE: Service Station
Larensweg 279, 1222 HJ
Hilversum


PRIJS: Kosteloos voor deelnemers aan de Community of Free Minds

Community-event

De behoefte aan vermenselijking en het bekend worden als aantrekkelijke werkgever neemt zienderogen toe. Dat meten we af aan de toename aan opdrachten die we krijgen over employee engagement, employer branding en mensgericht leiderschap. In het bedrijfsleven wordt veel gepraat over zingeving, betrokkenheid en werkgeluk, maar in de praktijk komt het voor veel medewerkers en zzp’ers neer op: doe maar gewoon wat van je verwacht wordt en het liefst op een zo efficiënt mogelijke manier. De cijfers spreken boekdelen.

In de afgelopen maanden wisselden 2 miljoen mensen van baan. Dat is ongeveer 20% van de werkende bevolking. Het aantal zzp’ers is gegroeid naar 1,6 miljoen (verdubbeling in 10 jaar) en met de bevlogenheid van medewerkers schiet het ook niet op: 29% is bevlogen en betrokken. En er zijn meerdere onderzoeken, die stranden op een schrale 13% (NL 9%). Voeg daarbij de schaarste en tekort aan medewerkers in zowat alle sectoren.

Op 13 juni gaan we hier met elkaar over in gesprek. De opzet is zoals je van ons gewend bent. Experts delen hun visie en we leren van en met elkaar. We verdiepen dit onderwerp door het in de tijdgeest (Futurise) te plaatsen. De avond is voeding voor de geest: je krijgt handvatten en concrete ideeën.

Om een rijker perspectief met elkaar te ontwikkelen, waarderen we het als je naar deze sessie ook je HR Director meeneemt. Mocht dat niet lukken dan ben je alleen ook van harte welkom.

 

Programma

Je bent op 13 juni van harte welkom op ons Service Station in Hilversum waar we je vanaf 16.30 uur verwelkomen met een heerlijk drankje & hapje. Om 17.00 uur gaan we van start met het inhoudelijke deel, Elian Swinkels (programmadirecteur) zal de avond samen met Jempi Moens inleiden. Rond 19.00 uur gaan we met elkaar aan tafel en zullen we ons gesprek tijdens het diner vervolgen. Om 20.00 uur ronden we het programma af.

 

Prijs

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis en exclusief voor leden van de Community of Free Minds en hun HR Director of HR Manager.

 

Gratis kennismaken?

Ben je (nog) geen lid en wil je graag een keer (gratis) meedoen? Dat kan. Neem dan even contact op met Barbara voor de mogelijkheden.

Aanmelden voor deze bijeenkomst?

Je kunt je hieronder aanmelden:

Naam
Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Direct aanmelden voor onze community?

Inschrijfformulier Community of Free Minds

Gerelateerd

Meer items
21 May 24

Community Event voor HR-directeuren

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

27 Feb 24

ZUURSTOF HOE ORGANISATIES IN BEWEGING KOMEN

Het community event voor HR-directeuren.

Lees meer

1 Jan 24

Gilde Programma 2024

Het LUNAR Gilde Programma is een bewustwordingsprogramma dat gaat over het werkelijk zijn van een leider. Je doet nieuwe perspectieven op en krijgt kraakhelder in beeld waar je voor wil staan en wie je als leider bent. Je leert van ‘oude meesters’: topbestuurders, directeuren en experts die hun ervaringen en persoonlijke dilemma’s met je delen.

Lees meer