Evenementen

Evenementen

agenda

6 Oct 22

De impact van vertrouwen | Leadership Circle

Community-event voor de Leadership Circle. Vertrouwen als motor om ambities te realiseren en geloofwaardig te blijven (als organisatie, als merk en als leider).

Lees meer

13 Oct 22

DE IMPACT VAN VERTROUWEN | Business Circle

Community-event voor de Business Circle. Vertrouwen is een belangrijk element voor een goede balans. Hoe zorg je er als merk, als organisatie of als leider voor dat men vertrouwt op je beloftes en voornemens?

Lees meer

27 Oct 22

De impact van vertrouwen | People circle

Community-event voor de People Circle. Vertrouwen als belangrijk element voor de balans in je organisatie en de rol die je als HR-professional inneemt.

Lees meer

23 Jan 23

Humanification of business and organisation

In deze module gaan we op zoek naar de toekomst en betekenis van werk en organisaties. We verkennen nieuwe invalshoeken zoals het belang van rituelen, flow, vitaliteit en wellbeing. Na deze module weet je hoe de systeem- en de mensdynamiek elkaar kunnen versterken.

Lees meer

23 May 23

Free Minds in business – de kracht van magie en wijsheid

Onverwachte ontmoetingen en ervaringen met mensen en onderwerpen waarvan je van tevoren niet wist dat dit je verder ging brengen. Via de rauwe randjes van de samenleving, ontmoetingen met bijzondere mensen (zoals bijzondere musici, kunstenaars en ondernemers), gaan we op zoek naar de magische aspecten van leiderschap.

Lees meer