Even voorstellen: Ties Wilke

5 min

Nieuws

Even voorstellen: Ties Wilke

Mijn naam is Ties Wilke, getrouwd met Janey en vader van twee dochters en een zoon, Annelie, Lusia en Balt.

Na mijn studie rechten en deels bedrijfskunde ben ik in 1999 begonnen als analist in de financiƫle sector. Na uiteenlopende rollen in relatie- en risicomanagement heb ik in 2015 de switch gemaakt naar trainingen en opleidingen. Eerst gericht op risicomanagement en de laatste jaren als trainer en consultant in het Transformatie-team van ABN AMRO.

Inmiddels werk ik als zelfstandig team- en leiderschapstrainer en vanaf 2024 bouw ik volop mee bij LUNAR Institute en Fresh Forward; een inspirerend team met leiderschap, teamwork, strategie en organisatie-impact onder een stevig dak.

 

Het hoofd koel en het hart warm

Klanten en partners mogen steevast rekenen op mijn enthousiasme, doortastendheid en originaliteit. Het is mijn missie om ruimte te maken voor leren en groeien. Dit kan op duizend-en-een manieren en het is voor mij een plezier om hier samen met teams en leiders doelbewust aan te werken.

 

Samen bouwen

In welke hoedanigheid dan ook, we maken samen de maatschappij. Samen bouwen we aan een gezonde en veilige wereld voor de volgende generatie. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten, dus neem vooral contact met me op, vanzelfsprekend staat er dan binnenkort een heerlijke thee of koffie voor je klaar in ons Service Station in Hilversum.

 

Gerelateerd

5 min Elian

AI: het rendement van een mensgerichte aanpak

‘Uit onderzoek blijkt dat de grootste hindernis voor de implementatie van AI het niet begrijpen en het niet

Lees meer

5 min

Opgejaagde leiders en bedrijfskundige onzin

Het valt me steeds meer op dat de meeste leidinggevenden die ik ontmoet, haast hebben, ongeduldig zijn, de

Lees meer