LUNAR Community

Jouw verbinding met de toekomst

LUNAR Community

Community of Free Minds

Geïnspireerd door de Lunar Society uit 1765 brengen wij de vrije geesten van nu bijeen om de antwoorden en kansen voor de huidige uitdagingen en dilemma’s te zien. Onze Community of Free Minds bestaat uit vrije denkers, changemakers en architecten van de toekomst. Professionals en leiders uit organisaties, wetenschappers, filosofen, theologen en andere experts. Door onze kennis en inspiratie met elkaar te delen, jagen we vernieuwing en vooruitgang in organisaties aan. We leren van elkaar en van andere branches en sectoren.

Vrije geesten zijn de smaakmakers voor wetenschap, kunst, overheid, onderwijs en bedrijfsleven.

  • Wij zijn positief en zien overal kansen. Alles kan beter, mooier, leuker, nu.
  • Wij betrekken. Zo halen we het beste uit iedereen om ons heen.
  • Wij verbinden. Niemand kan het alleen. Wij vernieuwen. Alles wat leeft beweegt.
  • Wij vinden onze kennis en oplossingen bij gelijkgestemde denkers en doeners. Of juist bij culturen en bronnen, die door de meesten worden genegeerd.

Herken je jezelf ook in dit profiel? Meld je dan aan voor deelname. Want vrije geesten bouwen waar anderen alleen maar van durven te dromen. Ze zijn als het zuurstof voor de samenleving. En die samenleving kampt met ademnood.  Daarom betrekken we jou. We bouwen aan een ambitieuze community. Wat ons bindt, is het werken vanuit verlangen: bevlogenheid, inspiratie, kansen, purpose en impact. We delen kennis en inspiratie en willen een toonaangevend platform zijn voor vernieuwing en vooruitgang.

De Community of Free Minds

De Community of Free Minds bestaat onder andere uit de Leadership Circle. Een krachtig netwerk van eindverantwoordelijken – CEO’s, directeuren, bestuurders – die zich als vrije denkers willen verbinden met elkaar, rondom het centrale thema ‘menskracht’.

Naast de Leadership Circle bestaan er een tweetal klankbordgroepen (de People Circle en Business Circle). Met de expertise uit deze klankbordgroepen verrijken we de Leadership Circle met thema’s rondom HR en toekomstbestendigheid van organisaties (Futurise®). En daarmee zetten we een stap voorwaarts als het gaat om het vermenselijken van organisaties.

Huidige deelnemers

LUNAR Community

“We don’t talk about the future, we build it”

Aanmelden

Wil je aansluiten bij de Leadership-, People- of Business community? Neem contact op met Barbara.

Zuurstof

5 min

Zuurstof voor jouw organisatie

Al meer dan 30 jaar mag ik, samen met mijn bevlogen collega’s, organisaties en merken helpen om te

Lees meer