LUNAR Community

Jouw verbinding met de toekomst

LUNAR Community

Community of Free Minds

Geïnspireerd door de Lunar Society uit 1765 brengen wij de vrije geesten van nu bijeen om de antwoorden en kansen voor de huidige uitdagingen en dilemma’s te zien. Onze Community of Free Minds bestaat uit vrije denkers, changemakers en architecten van de toekomst. Professionals en leiders uit organisaties, wetenschappers, filosofen, theologen en andere experts. Door onze kennis en inspiratie met elkaar te delen, jagen we vernieuwing en vooruitgang in organisaties aan. We leren van elkaar en van andere branches en sectoren.

Vrije geesten zijn de smaakmakers voor wetenschap, kunst, overheid, onderwijs en bedrijfsleven.

  • Wij zijn positief en zien overal kansen. Alles kan beter, mooier, leuker, nu.
  • Wij betrekken. Zo halen we het beste uit iedereen om ons heen.
  • Wij verbinden. Niemand kan het alleen. Wij vernieuwen. Alles wat leeft beweegt.
  • Wij vinden onze kennis en oplossingen bij gelijkgestemde denkers en doeners. Of juist bij culturen en bronnen, die door de meesten worden genegeerd.

Herken je jezelf ook in dit profiel? Meld je dan aan voor een community-lidmaatschap. Want vrije geesten bouwen waar anderen alleen maar van durven te dromen. Ze zijn als het zuurstof voor de samenleving. En die samenleving kampt met ademnood.  Daarom betrekken we jou. We bouwen aan een ambitieuze community. Wat ons bindt, is het werken vanuit verlangen: bevlogenheid, inspiratie, kansen, purpose en impact. We delen kennis en inspiratie en willen een toonaangevend platform zijn voor vernieuwing en vooruitgang.

Drie community-circles

Onze community kent drie community-circles waarin personen uit hetzelfde vakgebied en/of met vergelijkbare expertise aangesloten zijn:

  • Leadership Circle: voor CEO’s, directeuren, bestuurders en ondernemers uit zeer diverse sectoren. Nieuwsgierige leiders, die positief en ondernemend met verandering en vooruitgang willen omgaan en die wij blijvend willen verbinden en inspireren. Pioniers, bouwers en aanjagers op zoek naar nieuwe kennis, nieuwe verbindingen en toepasbare inzichten voor zichzelf én hun organisatie. Lees hier meer over de Leadership Circle.
  • Business Circle: voor strategen, marketeers, brandmanagers, business developers en innovatiemanagers. In deze circle kijken we samen door de bril van Futurise® naar ontwikkelingen in de wereld om dat vervolgens te vertalen naar inzichten en kansen voor de eigen organisatie of business. Lees hier meer over de Business Circle.
  • People Circle: voor HR-directeuren die hun organisatie en het vak vooruit willen brengen en leidinggevenden die voortdurend bezig zijn met de uitdaging om het menselijk potentieel in hun organisatie vol ‘aan’ te zetten. Voor deze mensen zijn we een ontmoetingsplek, een vrijplaats om geïnspireerd te raken, verder te groeien en sterker te staan. Lees hier meer over de People Circle.

 

 

De community is exclusief toegankelijk voor professionals uit organisaties; zzp’ers en consultants kunnen helaas niet deelnemen.

Huidige deelnemers

LUNAR Community

“We don’t talk about the future, we build it”