Claire Bijl

Claire Bijl

CLAIRE BIJL – MAGIC SPOTTER

Als Magic Spotter geloof ik in de kracht die in ons allemaal zit, jouw eigen unieke talent. Het naar boven halen en verbinden van deze krachten in teams in relatie tot de purpose of visie brengt in mijn ogen magie.

Ik ben verantwoordelijk voor de business- en programmaontwikkeling bij LUNAR. Welke verbindingen, welke inhoud, brengen die spark? Hoe krijg je mensen en elkaar in beweging zodat je gezamenlijk impact maakt aan datgeen waaraan je wilt bijdragen.

De rode draad in mijn werk is enerzijds de mens; wat drijft je, hoe kan je je energie gericht inzetten en anderzijds waarvoor je het doet; aan welk doel of welke visie draag je bij en hoe maak je die tastbaar en aantrekkelijk. Mijn achtergrond ligt in de psychologie, marketing en strategische vraagstukken. Voor mij komt deze mix en ervaring al geruime tijd samen in mijn rol binnen LUNAR en Fresh Forward; het begeleiden van groepen om gezamenlijk hun next level te creëren en hoe je mensen hiervoor in beweging krijgt vanuit dit verlangen.

Voor contact met Claire Bijl, mail Claire@lunarinsitute.com