Christel van Mechelen

Christel van Mechelen

Christel van Mechelen – Worldbridger

Mijn naam is Christel van Mechelen, Worldbridger bij LUNAR Institute sinds 1 februari 2022. Ik train, adviseer en coach bij de LUNAR Incompanytrajecten. Mijn achtergrond ligt vooral in het Veiligheidsdomein – Politie en Defensie – en ook nu nog als reservist beschikbaar voor de Marechaussee waar ik de beweging Peaceleaders heb geïnitieerd. Ik ben zowel leider van operationele eenheden, onderhandelaar in crisissituaties en trainer/coach/adviseur in leiderschaps- en organisatieontwikkeling geweest. Tussen de uitersten kan ik bruggen bouwen en je leren om de stretch ‘van het even niet weten’ te benutten. ICU in wie je écht bent en ik begeleid je in transformaties; op micro- (persoonlijk) meso- (organisatie) en macro- (samenleving) niveau.

Voor contact met Christel van Mechelen, mail Christel@lunarinstitute.com