Het Jane Goodall Instituut Nederland / janegoodall.nl

Lunar Free Minds Lunch

Lunar Free Minds Lunch

Zaterdag 7 december heeft onze allereerste LUNAR Free Minds Lunch met niemand minder dan Dr. Jane Goodall en Frans Lanting plaatsgevonden. De schoonheid van hun bijdragen was bijna tastbaar! Zo puur, echt en hoopvol. Zulke prachtige voorbeelden van bijzondere leiders, die met grote toewijding enorme impact weten te bewerkstelligen.

Het sluit allemaal naadloos aan bij het soort leiderschap dat het LUNAR Institute wil voeden. Met onze programma’s, onze evenementen en onze kersverse Community of Free Minds. Een community van vrije geesten, die willen werken vanuit verlangen.

Het verlangen naar verbinding, met jezelf, je team, je klanten, de wereld en alle kansen die er zijn. Na deze bijeenkomst is er door BNR  een interview opgenomen. Dr. Jane Goodall en LUNAR Institute founder Jempi Moens gingen er nog verder op in.

Ook MT was aanwezig en heeft verslag gedaan.

 

Gerelateerd

5 min Anika

Communitybijeenkomst: Boeien en binden van medewerkers: pijnlijke achilleshiel?

“Vriendschap is een duurzame verhouding van wederkerige welwillendheid tussen mensen die elkaar vertrouwen en voldoende gelijk geïnteresseerd zijn

Lees meer

5 min

Doelgericht in beweging komen en blijven

Dit jaar onthullen we de vijf sleutels van gedragsverandering (Behavioural Change Keys). Afgelopen maart behandelden we de sleutel:

Lees meer