LUNAR Community Business Circle

Samen leren om door de bril van Futurise® naar de trends en ontwikkelingen in de wereld te kijken en dat vervolgens vertalen naar inzichten en kansen voor de eigen organisatie of business. Dat is de Business Circle. Deze groep bestaat voornamelijk uit marketeers, business developers en innovatiemanagers.

 

3 redenen om aan de Business Circle deel te nemen

1) Trends en ontwikkelingen volgen

De Business Circle-deelnemers zien dingen die anderen niet zien. Ze kijken met behulp van een uniek trendmodel naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen en krijgen hierdoor inzicht in de behoeften en drijfveren die erachter zitten.

2) Futurise®-vaardigheden ontwikkelen

De deelnemers ontwikkelen vaardigheden die anderen niet hebben. Door samen met Futurise® aan de slag te gaan, leren ze om zelf belangrijke trends en ontwikkelingen te herkennen, te doorgronden en te vertalen naar de eigen organisatie.

3) Leren van vakgenoten

Als vakgenoten onder elkaar delen de Business Circle-deelnemers onderling hun ervaringen en inzichten. Zo inspireren ze elkaar en blijven ze op de hoogte van hoe andere organisaties de ontwikkelingen in de markt vertalen naar bijvoorbeeld concepten, positionering, producten en diensten.

Inspiratiesessies

De deelnemers van de Business Circle komen twee keer per jaar bij elkaar tijdens inspiratiesessies om uitgebreid in te zoomen op de details en de achtergronden van het Futurise®-trendmodel. Ze bespreken dan samen de laatste ontwikkelingen en delen ook hun inzichten en ervaringen met elkaar.

 

Overige voordelen

Naast bovenstaande voordelen:

  • ben je in contact met andere vrije denkers, experts en onderzoekers
  • krijg je een gratis ticket voor ons jaarlijkse Festival of the Free Minds 
  • ontvangt je maandelijkse updates met crispy, nietalledaagse kennis en inspiratie 
  • krijg je 10% korting op onze open modules
  • onderaan deze pagina vind je de de komende activiteiten, de kalender wordt nog aangevuld

Ga hier terug naar de algemene informatie van de LUNAR Community of Free Minds of schrijf je direct in.

 

ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN STAAN OP DE KALENDER VOOR DE BUSINESS CIRCLE

24 mrt 22

De Tirannie van het Nu | Business Circle

Community-event van de Business Circle. Branden blussend van crisis naar crisis. Met als gevolg dat de ambities en de keuzes voor de lange termijn alsmaar vooruitgeschoven worden. Hoe houd je de juiste balans tussen nu en straks?

Lees meer

9 jun 22

Van Groeien naar Bloeien | Business Circle

Community-event voor de Business Circle. Efficiency-denken heeft ons de laatste jaren veel gebracht, maar eist ook z’n tol. Hoe bereik je de juiste balans tussen groei en bloei? En welke inspiratie kunnen we in dit kader uit de natuur halen?

Lees meer

13 okt 22

DE IMPACT VAN VERTROUWEN | Business Circle

Community-event voor de Business Circle. Vertrouwen is een belangrijk element voor een goede balans. Hoe zorg je er als merk, als organisatie of als leider voor dat men vertrouwt op je beloftes en voornemens?

Lees meer

aanmelden?

Wil je bij een van de bovengenoemde activiteiten aanwezig zijn? Neem contact op met Barbara.